Odkup avtomobilov

031 365 222

Odkup Poškodovaniih vozil

KAKO SE REŠITE VOZILA KATEREGA VEČ NE UPORABLJATE, TER IMA KAKRŠNE KOLI POŠKODBE IN OKVARE? B&S AVTO IMA REŠITEV ZA VAS! ODKUPIMO VSA RABLJENA VOZILA NEGLEDE NA STAROST IN STANJE!!!

1. ODKUP POŠKODOVANEGA VOZILA

Pokličite nas! Dogovorimo se okoli ogleda vozila! Pridemo na vaš naslov ali v kolikor ste v bližini Lahko pridete na naš naslov - Barletova Cesta 4, 1215 Medvode

1

2. OGLED POŠKODOVANEGA VOZILA

Naši zaposleni z B&S AVTO opravijo ogled vašega vozila. Opravi se detaljni pregled, diagnostika, pregled notranjosti in zunanjosti na osnovi stanja vozila, števila prevoženih kilometrov in povprečne tržne vrednosti, se izdela ponudba.

2

3. IZPLAČILO/PRENOS LASTNIŠTVA

Po ugotovitvi stanja in izdelave ponudbe s strani našega zaposlenega, v kolikor stranka sprejme pogoje nakupa, se opravi izplačilo (gotovina ali nakazilo na vaš TRR). Mi poskrbimo za vso potrebno dokumentacijo in brezplačno odpeljemo vaše vozilo. Brezplačno uredimo tudi prepis vozila.

3

PRODAJATE POŠKODOVANO VOZILO?

V kolikor imate vozilo, katero je lažje ali težje  poškodovano, v voznem ali ne voznem stanju, vozila poškodovana na  parkirišču ali pa v prometni nesreči, mi  smo pravi naslov za vas.

Pokličite nas v najkrajšem možnem času, da ocenimo vrednost vašega vozila. Na vam je, da ste iskreni pri pozivu in poveste pravo stanje v katerem je vaše vozilo in realni pri pričakovani ceni.

V kolikor se boste držali tega, zelo hitro bomo dosegli dogovor.

V istem trenutku, vam izplačamo celoten znesek vrednosti vozila v gotovini ali nakazilu na TRR.

Ogled, izplačilo in urejanje dokumentacije vse v 1 uri.

600+

KUPLJENIH VOZIL DO SEDAJ

600+

IZPLAČILA

100%

ZADOVOLJNE STRANKE

10+

LETA IZKUŠENJ

0

REKLAMACIJ